Höst?

Det är sen kväll och känslan av höst är fortfarande närvarande och verklig. Temperaturen har sjunkit så lågt att endast en siffra visas i displayen på utetermometern. Nu är det så att jag bor relativt långt ifrån asfalt och betong. Det månne påverkar, rent temperaturmässigt.

På hemvägen i kväll kunde jag skymta dimman som började bildas över vattendrag och i sänkningar i terrängen. Aftonsolens strålar bländade samtidigt som de lyste upp träden närmast vägen jag framförde mitt fordon på. De såg höstlika ut, träden. Kanske mest på grund av det varma aftonsolljuset.

Nu är det så här, att jag är förtjusande fascinerad av just hösten. Det kanske är lite väl tidigt att lyfta temat, ”höst”. Men ändå, ”Sommaren är kort”

Nåväl, även om sommaren kanske kan upplevas som kort så hoppas jag verkligen att den har varit och fortfarande är en fröjd för er alla.

Att jag tar upp just hösten beror väl helt enkelt på att jag uppdaterar Attention Göteborgs hemsida och där finns sedan länge, en preliminär plan för höstens medlemsaktiviteter vilken jag bygger delar av uppdateringarna på. Det kanske är på grund av detta som hösten på något sätt hamnade i mitt fokus en stund, i afton och även under kvällen.

Med aftonen och kvällens vackra naturbetraktelser bliver det rätt så tydligt, för min del- att den tiden på året jag kanske tycker allra mest om, den ligger numera framför mig.

Egil Aasgaard, ordförande