Uppstart av Medlemsaktiviteter

Länge var den stora frågan; när kan vi börja umgås igen? Jag syftar då helt enkelt på våra Medlemsaktiviteter. Vi samverkar, som många redan känner till, med Studieförbundet Vuxenskolan i Göteborg, (SV) och när SV nu startar upp sina studiecirklar så valde vi också att starta upp våra medlemsaktiviteter.

Detta innebär att de befintliga aktiviteter som vi pausade nu startar upp igen den 27 september med en infoträff. 

De respektive Medlemsaktiviteterna startar tisdag 28 augusti kl. 17 och avslutas kl. 19

Medlemsaktiviteterna kommer genomföras, tisdagar från och med 28 september.

Vi har även utvecklat aktiviteten, ”Attention FILM & Media” genom att vi delade gruppen i två. Det nya är ”FILM för Unga” där vi hoppas deltagarna som kom gott igång med sin film kan återta det arbetet. Eller så har det varit en bra grund som kan ge inspiration för nya filmer.

Jag vill poängtera att starten den 27 september är preliminär. Det är svårt att spåna in i framtiden, men vi hoppas väl alla nu, att pandemi- utvecklingen inte skall eskalera och eventuellt kunna påverka uppstarten.

På vår hemsida finns ett intresseanmälansformulär. Använd detta och registrera dig som intresserad till en eller flera av våra aktiviteter. Detta underlättar för oss som arrangör i samband med förberedelserna inför uppstarten.

https://attentiongbg.se

I våra medlemsaktiviteter ingår enkel och kostnadsfri fika för deltagarna.

Egil Aasgaard, ordförande Attention Göteborg