”Upp på toppen igen”

Så kan det månne upplevas nu när vi har några dagar kvar i 2021-års almanacka och sedan börjar på ”toppen” igen, nämligen januari 2022.

Dagarna börja redan nu bli lite längre, i alla fall någon minut varje dag såhär i början. Sedan kommer det märkas mer och mer utöver våren.

Vi går mot ljusare tider kan man kanske säga. Både när det gäller dagsljuset men förhoppningsvis också även på andra sätt.

Föreningens projektaktiviteter startar upp igen 11 januari. Samma tid, samma plats och samma veckodag som under hösten 2021.

Ett nytt blad som beskriver våra projektaktiviteter kommer inom kort publiceras på vår hemsida. Bladet kommer även skickas ut till de av medlemmarna som har en registrerad och fungerande e-post.

Vad våren kommer ha med sig vet vi inte i nuläget. Förhoppningsvis kommer vi kunna genomföra våra projektaktiviteter och jag tänker då främst på hur läget ser ut i samband med covid och annat kring detta.

Vi förhåller oss till de rekommendationer som myndigheter publicerar i samband med att samlas fysiskt.

Blir det ändringar som berör våra projektaktiviteter så kommer detta publiceras på vår hemsida.

Och för många nu, så ligger fokus kanske mest på att vi snart går in i ett nytt år med firande eller kanske inte. Att markera nyårsafton kan man göra på olika sätt. Det bästa är kanske att var och en hittar ett sätt som passar en själv bäst.

Gott Nytt År.