”Nu öppnar Sverige”

”Nu öppnar Sverige” kan man läsa i flera svenska medier. VI får hoppas det är bestående och att med sommarvärmen så försvinner coronaviruspandemin för gott. Det vore väl önskvärt, eller hur!
Med detta optimistiska framträdande och såhär lagom inför sommaren kopplar ju undertecknad detta direkt ihop med de länga pausade medlemsaktiviteterna inom Attention Göteborg.
På vår hemsida ligger sedan några veckor en preliminär översikt över de aktiviteter vi tänker starta inför hösten 2021. Det innebär att gällande rekommendationer tillåter detta. Men med det som nu händer i landet kan vi väl så smått hoppas på detta.
Det kommer publiceras mer i samband med en eventuell uppstart av våra aktiviteter, såsom tider, anmälningar och annat som är nyttigt att känna till om man önskar delta i något av det vi erbjuder våra medlemmar.
Så håll ett öga på vår webbsida, sociala medier samt i MedlemsBladet som går ut till de av medlemmarna med en registrerad och fungerande e-postadress kopplat till ens medlemskonto i Attention Göteborg.

God försommar!

/Egil Aasgaard
Verksamhetsledare & ordförande