Medlemsaktiviteterna är igång igen.

Tänk att det har gått ett helt år sedan vi höll på med film, samtalsgrupp, foto och övriga aktiviteter som föreningen erbjuder medlemmarna.

Varje tisdag kl. 17-19 genomför vi våra medlemsaktiviteter och detta pågår ända fram till och med 14 december. Sedan tar vi ett juluppehåll och startar upp igen i början av januari.

Du kan läsa mer om våra aktiviteter på https://attentiongbg.se och det har även gått ut information om aktiviteterna i MedlemsBladet.

Nytt för i år är att vi har delat upp filmgruppen.

”FILM för UNGA” riktar sig till barn och unga.

”FILM & Media” riktar sig till unga vuxna och vuxna. På sådant sätt breddar vi möjligheten för flera att kunna delta.

Aktiviteterna genomför vi i lokaler i FUB- Huset på Lillatorpsgatan 10 i Göteborg. Det är också här Attention Göteborg har sitt kansli. Lokalerna är stora och rymliga och aktiviteterna är utspridda i olika lokaler.

För att vi skall kunna genomföra aktiviteterna på ett optimalt sätt så ser vi helst att man anmäler sig. Det gör man via anmälningsformuläret på hemsidan, https://attentiongbg.se

Det går även bra att ringa ordförande, Egil Aasgaard vid frågor om medlemsaktiviteterna på telefon 031-13 19 00. Det går också bra att maila oss: kontakt@attentiongbg.se