Nytt på nytt

Attention Göteborg har en ny domän och i samband med detta också en uppfräschad hemsida. Vi gjorde detta byte nu därför att behovet av att kunna administrera hela kontot har ändrats.

Så är det oftast, med byten. Man upplever det lite rörigt och oöverskådligt men sinom tid så har man vant sig. Det brukar vara så, i alla fall.

I övrigt har undertecknad förenklat lite grand på hemsidan. Det är lätt hänt så att det hopar upp sig med en massa grejor man anser är så viktigt och behöver ligga så länge. Men ibland ser man inte skogen för bara grenar…eller hur var det nu- man kan bli lite hemmablind, så är det.

De av våra besökare som kan uppleva det lite som ovan beskrivit behöver inte oroa sig. Det är nämligen så, att den gamla domänen pekar på den nya hemsidan med den nya domänen. Så har man lagt in Attention Göteborgs hemsidelänk i till exempel favoriter och klickar på den så kommer man, antingen man vill eller ej- till den nya hemsidan.

Smidigt, ja- om man vill ha det som det har varit så kan man väl hålla om att det på något sätt är smidigt med pekning av domäner.

/Ordförande