Årets sista medlemsblad

Årets sista medlemsblad har skrivits och mailats ut till de av medlemmarna som har en registrerad och fungerande e-post kopplat till sitt medlemskonto i Attention. Medlemsbladet skriver jag som ordförande och det görs i mån av tid och material. Och det blir ungefär ett blad varannan månad. 

Det händer en del i föreningen och annat som kan kopplas till Attention Göteborg som undertecknad känner är av värde för medlemmarna. Det är också en uppgift som känns bra där det ingår både textformulering och layout. 

December månads utgåva innehåller en del av vad vi gjort under året och då främst de aktiviteter vi erbjuder. Det är också lite info om vad vi har på gång och då främst Föräldragruppen som kommer starta upp i början av 2022. 

En önskan om en God Jul & ett Gott Nytt År finns också med. Så även några ord från ordförande, en liten förjulshistoria där tankar och minnen beskrivs. 

Nu är fokus även fäst i vårterminen 2022 där vi kommer fortsätta våra aktiviteter, några av dem i en modifierad version men ändå samma koncept. Det är trevligt att vi nu kan få ett jul- och nyårsuppehåll och fokusera på allt vad julen har med sig. 

Det går bra att kontakta föreningen även om det är ett uppehåll med aktiviteterna. Det går att maila oss, kontakt@attentiongbg.se 

Det går också att ringa oss: 031-13 19 00  

Egil Aasgaard, ordförande Attention Göteborg